Bulvár

Kevin Costner csókjelenetet tervezgetett Diana hercegnővel

rtl.hurtl.hu

2024. június 19. 19:47

A színész a Több, mint testőr tervezett folytatása miatt veszett össze a brit királyi családdal.

Kevin Costner kedden Howard Stern műsorában elárulta, hogy az 1990-es években összeveszett a brit királyi családdal – a részletekről a New York Post számolt be. A 69 éves Oscar-díjas színész az interjúban elmondta, hogy ennek hátterében az állt, hogy Diana hercegnővel tervezte leforgatni a Több, mint testőr folytatását.

A terv Diana 1997-es halála miatt kútba esett, és amikor egy évvel később kiszivárgott, hogy mire készült Costner, a királyi család megharagudott rá, ugyanis nem hitték el, hogy a hercegnő tényleg hajlandó lett volna egy hollywoodi filmben szerepelni.

Costner most elmondta, hogy Sarah Ferguson yorki hercegné kötötte össze őt Dianával, aki akkor már külön élt Károly hercegtől (akiből azóta III. Károly király lett). Elmondása szerint Diana rögtön igent mondott, hozzátéve, hogy „úgyis meg fog változni az életem”. A második alkalommal már részletek is szóba kerültek Costner szerint:

Megkérdezte, hogy lesz-e csókjelenet? Visszakérdeztem, hogy legyen? Igen, mondta. Akkor csinálni fogunk, feleltem.

A hercegnő halála után Costner úgy érezte, senkivel nem tudná pótolni Dianát. A színész elárulta, hogy Vilmos herceg találkozót kért tőle, ahol elmondta: „az anyukám rajongott érted”. Ő a család többi tagjával ellentétben hitt Costnernek.

Korábban a színész azt is elárulta, hogy a Több, mint testőr folytatása részben Diana és az őt üldöző lesifotósok viszonyáról szólt volna – a valóságban aztán épp az előlük való menekülés közben halt meg a hercegnő.

Nyitókép: Neil Munns - PA Images/PA Images via Getty Images

#Bulvár#kevin costner#diana hercegnő#brit királyi család

Címlapról ajánljuk