Bulvár

Férje gyilkolta meg a népszerű cseh énekesnőt

rtl.hurtl.hu

2024. június 19. 17:04

A történtek alatt a három gyerekük is a házban volt.

Saját férje gyilkolt meg egy népszerű cseh énekesnőt, majd magával is végzett – írja a 24.hu a cseh sajtó nyomán.

A negyvenéves Victoria Velvet Dél-Afrikában született cseh apától és namíbiai anyától. Csehországban nőtt fel és itt kezdte zenei karrierjét 2001-ben. 2014-ben házasodott meg az olajipari céget vezető, skót származású David Thomas Blyth-tal, akivel Ankarában telepedtek le. Az énekesnő itt jótékonysági eseményeket szervezett, a házaspár ismertsége miatt a török lapok címlapon számoltak be halálukról.

A sajtóértesülések szerint június 11-én este veszekedni kezdtek a nő telefonjában talált üzenetek miatt, majd a férfi pisztolyt rántott és lövöldözni kezdett feleségére. Miután eltalálta, maga ellen fordította a fegyvert. A történtek alatt a házban volt három gyerekük – a legidősebb 14, a legkisebb négyéves.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül is kérhetnek akár azonnali segítséget, de van lehetőség arra is, hogy a bántalmazott fél név nélkül kérjen tanácsot a szakértőktől a szervezet online felületén keresztül. Ezeket a http://www.aszeretetnemart.hu/ oldalon tehetik meg. 

Nyitókép: YouTube

 

#Bulvár#csehország#törökország#victoria velvet#gyilkosság#öngyilkosság

Címlapról ajánljuk