Bulvár

Videón az ittasan vezető Justin Timberlake

rtl.hurtl.hu

2024. június 18. 19:39

A rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy Justin Timberlake nem állt meg egy stoptáblánál, ezután kezdték el követni.

Kedden írtuk meg, hogy hétfő este ittas vezetés miatt letartóztatták Justin Timberlake amerikai énekes-dalszerzőt a New York-i Sag Harborban.

Timberlake hétfő este egy Sag Harbor-i szállodába ment vacsorázni a barátaival, majd hajnali fél 1 körül autójával akart visszatérni szállására. Ezután szinte azonnal megállították. 

A TMZ egy biztonsági kamera felvételén mutatta be, mi történt közvetlenül azelőtt, hogy a rendőrök megállították Timberlake-et. Információik szerint az énekes egy barátja autóját követte, aki az utat mutatta neki. 


Ezen a felvételen a lap szerint nem látszik, hogy az énekes bármilyen szabálytalanságot követett volna el. Körülbelül 800 méterre innen vették észre a rendőrök, hogy az énekes nem állt meg egy stoptáblánál, ekkor kezdték követni őt nagyjából további 800 méteren át.

A rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy Timberlake nem tudott egyenes vonalban haladni vezetés közben, és végül félreállították. Számos jel mutatott arra, hogy az énekes valamilyen szer befolyása alatt vezetett, végül letartóztatták őt.

A rendőrség szerint Timberlake azt mondta, hogy csak egy Martinit ivott, és hogy a barátait követte haza. A TMZ forrásai szerint az énekes barátai megpróbáltak közbe lépni a letartóztatásnál arra kérve a rendőröket, hogy hagyják békén Timberlake-et.

Az énekes ellen azóta vádat emeltek, és szabadlábra helyezték. Olyan fotók is megjelentek  róla, amint elhagyja a bíróság épületét a városban.


Nyitókép: TMZ

#Bulvár#justin timberlake#ittas vezetés#letartóztatás#szabadlábra helyezés

Címlapról ajánljuk