Bulvár

Lilu a férjéről: Összetartozunk, ez eleve elrendeltetett

rtl.hurtl.hu

2024. június 17. 9:49

A műsorvezető szerint soha nem érné meg senkivel újrakezdeni.

Lilu szerint már az első percben eldöntötték, hogy Árva Lászlóval együtt fogják leélni az életüket. Találkozásuk története 2005-ben, az argentínai az RTL Rettegés foka című műsorának a forgatásán kezdődött, ahol Lilu műsorvezetőként dolgozott. Lilu ekkor szeretett bele a produkció vezető operatőrébe, későbbi férjébe, Árva Lászlóba.

Lilu elmondása szerint László okos és vicces volt, és hét perc után már hulla szerelmes lett belé. Bár gyorsan kötöttek volna házasságot, különböző okok miatt nem tehették meg, ám az elsöprő szerelemük mindvégig átsegítette őket a nehézségeken – mesélte Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában Lilu, a beszélgetést a Blikknek idézte.

A házaspár sok próbát megélt, de mindig fontosabb volt számukra a kötelékük, mint a nehézségek. Lilu szerint bár mások talán azt mondták volna, hogy érdemes lenne új életet kezdeni, ők mindig együtt maradtak, mert még a rossz időkben is jobban megéri egymás mellett lenni, mint külön.

Most már biztosak abban, hogy együtt fogják leélni az életüket, és meg vannak győződve róla, hogy öregkorukat is együtt fogják megélni. A házaspárnak két fia született, Dávid 2009-ben és Félix 2019-ben.

Lilu az RTL műsorvezetőjeként fontos ügyekkel is foglalkozik, nemrég például arra buzdított, hogy mindenki menjel el szavazni az EP-választáson:

Nyitókép: RTL

#Bulvár#lilu#férje#párkapcsolat#szerelem

Címlapról ajánljuk