Bulvár

Molnár Anikó nagyot lépett az OnlyFansen: Végre nincsen hitelünk, én fizetem mindkettőnk rezsijét

rtl.hurtl.hu

2024. június 16. 10:57

Az is volt a célja az erotikus oldalon való karrierépítéssel, hogy édesanyjának nyugodt életet biztosítson. Ez végre sikerült – mondta Molnár Anikó.

Molnár Anikó a Borsnak elmondta, hogy nemcsak a saját megélhetéséért kezdett erotikus tartalmakat készíteni az OnlyFansre, hanem azért is, hogy nyugdíjas édesanyját támogatni tudja.

„Van egy anyukám, az egyre súlyosbodó időskori problémáival. Ő a motivációm, pontosabban az, hogy szép nyugdíjas éveket biztosítsak neki, és természetesen sajátomra is gondolnom kell. Ha ne adj Isten, oda kerül a sor, hogy ellátásra szorul, vagy valamilyen komolyabb gyógyszerre lesz szüksége, akkor biztosítanom kell számára mindent. Ezért pedig bármire képes vagyok” – kezdte Molnár Anikó.

Az OnlyFans-tartalmakat gyártó celeb felelevenítette: szerette volna, hogy édesanyjának ne kelljen dolgoznia nyugdíjba menetele után, de nem állt úgy anyagilag, hogy akkor kellőképpen segíteni tudta volna őt. 

Amikor másfél évvel ezelőtt belevágtam az OnlyFansbe, ez is eszembe jutott. Tudtam, ha ez beindul, akkor amit anno magamnak megígértem, majd teljesítem. (…) Végre nincsen hitelünk, én fizetem mindkettőnk rezsijét, anyukámnak nem kell a nyugdíjához nyúlnia.

„Szeretnék egy normális, nyugodt életet biztosítani, mert épp eleget idegeskedett abban az időben, amikor egyik napról a másikra éltünk. Sajnos most pedig már olyan korba lépett, hogy nem tudja élvezni. A egyetlen támaszaként mindig, mindenben mellette fogok lenni” – jelentette ki Anikó.

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár anikó#only fans#édesanya#nyugdíj#erotikus tartalom

Címlapról ajánljuk