Bulvár

Ötezer férfi jelentkezett a bombázónál, ezért nem felelt meg neki egyik sem

rtl.hurtl.hu

2024. június 15. 17:24

Elvárásainak összesen három férfi felelt meg, akikkel el is ment randizni, de végül nem jött össze a kapcsolat velük sem. 

Vera Dijkmans, Londonban élő holland modell furcsa módját választotta a párkeresésnek: a TikTokon tett közzé egy felhívást, és arra kérte a férfiakat, hogy töltsenek ki egy Google-űrlapot. A Daily Star cikke szerint ezt ötezer férfi meg is tette, de a szőke bombázó sajnos ennek ellenére szingli maradt.

A milliós követőtáborral rendelkező Dijkmans rostáján majdnem minden jelentkező elbukott. Elvárásainak összesen három férfi felelt meg, akikkel el is ment randizni, de végül nem jött össze a kapcsolat velük sem. Ennek ellenére nem érzi úgy, hogy kudarcot vallott volna:

A kiábrándító eredmény ellenére is sikeresnek tartom a kísérletet, hiszen nyíltan elmondhattam, hogy mit akarok, és láthattam, hogy mely férfiak felelnek meg ezeknek a kritériumoknak.

Dijkmans – akinek saját bevallása szerint soha nem volt komoly kapcsolata – a kérdőíven egyebek mellett azt akarta tudni, hogy a jelentkező:

  • a szüleivel él-e,
  • van-e autója,
  • van-e olyan alkalmi partnere, akinek a hívására kész szexelni?

A modell szerint az ideális férfinak viccesnek kell lennie, jó zenei ízléssel és természetesen saját jövedelemmel kell rendelkeznie. Nem árt az sem, ha szeret rajzfilmeket nézni.

Vere tapasztalatai szerint a legtöbb jelentkező texasi volt és a Vízöntő csillagjegyben született. Természetesen sok furcsa ember is jelentkezett, az egyik például vérmintát küldött volna a modellnek, cserébe pedig a nő véréből kért volna egy adagot. Dijkmans azt mondta: egy híresség is írt neki, de nem árulta el, ki volt az.

Bár Vera élvezte a kihívást, végül úgy döntött, hogy mostantól offline keresi a szerelmet. Így nyilatkozott: 

Jelenleg a pasikeresést felfüggesztettem, de nyitva tartom a lehetőségeimet.


Nyitókép: Pixabay

 

#Bulvár#társkeresés#párkeresés#szerelem#bombázó

Címlapról ajánljuk