Bulvár

Hét nyugdíjas férfival jár egyszerre egy fiatal nő, nem is titkolja, hogy a pénzről szól

rtl.hurtl.hu

2024. június 15. 11:26

Nagy felzúdulást okozott Dél-Amerikában egy kolumbiai nő esete, aki egyszerre hét nyugdíjas férfival jár, akik egymással versengve küzdenek a kegyeiért, és egy helyért az ágyában. 

Hét nyugdíjas férfival jár egyszerre egy fiatal kolumbiai nő, aki a helyi sajtónak nyilatkozva egyáltalán nem titkolta, hogy az egész a pénzről szól – írta az nlc.hu. A Barranquilla városából származó nő elmondta, hogy sorozatosan csalódott a vele egykorú férfiakkal való kapcsolatokban, a fiatal nő rájött, nyugdíjas korúak mellett könnyebben érhet el érzelmi és anyagi stabilitást.

Miután elemeztem az összes kapcsolatomat, elkezdtem azon agyalni, hogy az idős emberektől nem kell kérni semmit, hiszen maguktól is megadnak mindent, mert az ő korukban nem fognak olyan nőt kapni, mint én. Ezért döntöttem úgy, hogy nyugdíjasokat keresek. Ők mindig boldoggá fognak tenni – mondta a Lina nevű nő az Última Hora Valle című lapnak.

A hét idős férfi, akivel jár, mind tudnak egymásról, együtt fedezik Lina kiadásait, segítik őt a házimunkában, és versengenek a nő kegyeiért. 

A nő elmondta, hogy üzleti kapcsolatként éli meg mindezt, számára nem a romantikáról szól: barátait azzal jutalmazza nagylelkűségükért, hogy gyakrabban osztja meg velük az ágyát azokkal, akik havonta több pénzt adnak neki.

A nő története nagy felháborodást váltott ki Dél-Amerikában, sokan úgy gondolják, hogy börtönben lenne a helye, amiért kihasználja az idős férfiakat.

Nyitókép: YouTube / Ultima Hora Valle

 

#Bulvár#kolumbia#nyugdíjas#férfi#

Címlapról ajánljuk