Bulvár

Németországban kapták el a Zimány Lindát zaklató férfit, aki terrortámadásokkal is fenyegetőzött

rtl.hurtl.hu

2024. június 14. 15:39

Zimány Lindát halálosan megfenyegette az a férfi, aki a hatóságoknak arról írt, hogy embereket fog gyilkolni, ha a családját nem telepítik ki külföldre. A 43 éves férfit Németországban kapták el, hazaszállították és letartóztatták.

Szerdán hazahozták azt a Németországban élő 43 éves magyar férfit, aki tavaly januárban több magyar rendvédelmi szervnek küldött e-mailt, amelyben azzal fenyegetőzött, hogy embereket fog meggyilkolni, amennyiben családját nem telepítik külföldre – írja a police.hu. A nyomozás során az is kiderült, hogy külföldön is követett el hasonló bűncselekményeket, ezért nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene, a német rendőrök pedig elkapták a férfit.


A rendőrség arról is beszámolt, hogy egy ismert magyar fotómodellnek is számos életveszélyes fenyegetést tartalmazó, illetve trágár üzenetet küldött. Kiderült a modell Zimány Linda, aki a Blikknek beszélt a történtekről. 

Olyan üzeneteket küldött, amikben arról írt, hogy darabokra töri a csontjaimat, mindezt felveszi videóra és kirakja az internetre, hogy mindenki lássa, ahogy visítok. Azt is mondta, hullazsákba kerülnek majd a szüleim és én is, mert minden magyar celeb ezt érdemli... Martin királynak hívta magát, elmondása szerint az volt a célja, hogy rendet rakjon az országban.


A férfit az ügyvédként dolgozó Zimány feljelentette.

Zimány Linda azt is elmondta a lapnak, azt elkerülné, hogy a férfival szembesítsék. „Ha az én ügyemben és a terrorcselekménnyel való fenyegetőzésben is elítélik, akkor letöltendő börtönbüntetést is kaphat, ez a cél” – tette hozzá.

A Blikk úgy tudja, hogy H. Csabát 30 napra letartóztatásba helyezték az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI).

Nyitókép: RTL

#Bulvár#zimány linda#zaklatás#elfogás#németország#terrorcselekmény#rendőrség

Címlapról ajánljuk