Bulvár

Turistaosztályon repült feleségével az exmilliárdos Kanye West

rtl.hurtl.hu

2024. június 13. 17:48

Az antiszemita kirohanások óta nem megy úgy a szekér.

Menetrend szerinti repülőjárattal, turistaosztályon utazott Kanye West és felesége, Bianca Censori – írja a Page Six. Az egyik utas posztolt egy videót a párról a TikTok-ra.

@brandon.doggett was not expecting to see kanye when i walked out of the bathroom to say the lease #fyp #fypシ゚viral #kanyewest #biancacensori ♬ sad SpongeBob music - michael


A 47 éves rapper aludt útközben, 29 éves felesége a telefonját bújta. Bár a videó készítője túl sok részletet nem közölt – csak annyit, hogy meglepte a hírességek látványa, amikor kijött a repülőgép mosdójából –, a párt ugyanazon a napon, ugyanebben a ruhában látták megérkezni Japánba, a Tokió melletti Narita nemzetközi repülőtérre.

A spórolós utazásra azután derült fény, hogy a Page Six a múlt héten megírta, hogy romokban áll Kanye West kaliforniai birtoka: az ingatlan teljesen üres, egyes részeit lebontották. A rapper 2022 októberében bukta el milliárdos státuszát, miután antiszemita kirohanásai miatt elvesztette üzleti partnereit, és az utóbbi időben a hírek szerint egy szerényebb otthonban él: a két hálószobás West Hollywood-i lakást havi húszezer dollárért bérli.

A Page Six szerint nem tudni, hogy Kanye West súlyosan meg van-e szorulva, de az biztos, hogy sok jogi költséggel jár számára, hogy volt alkalmazottai beperelték. A lap azt is írja, hogy nem ez az első alkalom, hogy turistaosztályon találkoztak a rapperrel, 2021-ben is lefotózta egy utastársa, bár az a kép olyan minőségű, hogy bárki lehet rajta.


Nyitókép: Jun Sato/WireImage

#Bulvár#kanye west#bianca censori#turistaosztály#repülő

Címlapról ajánljuk