Bulvár

Így változott meg Steiner Kristóf, mióta nem iszik alkoholt

rtl.hurtl.hu

2024. június 12. 11:12

Konkrét fizikai változásokat is észlelt magán.

Steiner Kristóf a Bestnek mesélt arról, hogy mi történt vele azután, hogy tavaly októberben felhagyott az alkohollal. A beszélgetést a Blikk szemlézte.

„Régóta érlelődött bennem a dolgot, mire a konkrét változtatások irányába tettem lépéseket. Már egy ideje azt éreztem, nem esik jól az alkohol, szinte csak azért iszom, mert mások is, mert ehhez vagyok hozzászokva, illetve mert az italfogyasztás szorosan összekapcsolódott az életélvezetemmel. Érdekelt, mennyire tudom élvezni az életet alkohol nélkül. Egyébként is már számtalanszor változtattam a szokásrendszereimen, és s sok esetben ez egy érdekesebb, izgalmasabb összetettebb világot hozott magával” – magyarázta a döntését.

A magán tapasztalt változásokról elmondta:

Kiegyensúlyozottabb vagyok, sokkal inkább kordában tudom tartani az érzéseimet, mint korábban. De konkrét, fizikai változások is vannak: sokkal jobban alszom, fókuszáltabb vagyok, kevesebbet késtem, kevésbé tologatom a határidőket. A barátaim szerint sokkal tudatosabban jelen vagyok a beszélgetésekben

– tette hozzá.

Steiner Kristóf májusban volt a Reggeli vendége. Mint elmondta, ő és férje egy 16 fős csapattal utazik New Yorkba, ahol az utazás mellett gasztro túrát, kreatív írást és dráma játékokat is tartanak a résztvevőknek:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#steiner kristóf#alkohol#absztinens#ivás#pia

Címlapról ajánljuk