Bulvár

Leszerel a hadseregtől a BTS tagja, ezer rajongóját fogja megölelni

rtl.hurtl.hu

2024. június 12. 14:43

A dél-koreai fiúcsapat jövőre térhet vissza teljes létszámban.

Szerdán szerelt le a dél-koreai hadseregtől másfél éves kötelező katonai szolgálatának letöltése után a BTS együttes legidősebb tagja, Csin. Az első nyilvános esemény, amin részt vesz, egy háromórás „ölelőmaraton” lesz – derül ki a Variety beszámolójából.

A popsztár ezer kiválasztott rajongója találkozhat Csinnel egy szöuli stadionban, ahol a BTS debütálásának évfordulóját ünneplik. Ezután háromezer másik rajongó vehet részt azon az eseményen, ahol Csin többek közt dalokat ad elő a kérésükre.

A BTS több tagja még katonai szolgálatát tölti, ők a dél-koreai Jonhap hírügynökség értesülése szerint kimenőt kértek, hogy egy magánrendezvényen találkozhassanak a többiekkel. Azt egyelőre nem tudni, hogy megkapták-e.

Csin az első a BTS hét tagja közül, aki letölti a sorkatonai szolgálatot. A következő J-Hope lesz, aki várhatóan októberben fog leszerelni. Jövőre a BTS már újra teljes létszámban léphet fel, de Csin egy szólóalbum kiadását is tervezi.

A BTS tavaly decemberben bevonuló tagjai arra kérték a rajongókat, hogy ne búcsúzkodjanak tőlük a laktanyáknál, hogy ne legyenek a többi sorkatona és családtagjaik terhére.

Nyitókép: Yonhap via REUTERS

#Bulvár#dél-korea#BTS#sorkatonaság

Címlapról ajánljuk