Bulvár

Tóth Gabi és párja: Rengeteg bántást kaptunk az elején

rtl.hurtl.hu

2024. június 5. 10:19

Interjút adott Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence, amiben a kapcsolatuk kezdetéről beszéltek. 

„Rengeteg bántást kaptunk az elején, amibe kicsit mi is belerokkantunk” – mondta el a hot! Magazinnak Tóth Gabi, aki párjával, Papp Máté Bencével együtt adott interjút a lapnak, amiben a kapcsolatuk kezdetéről beszéltek, írta a Blikk. Elmondták, hogy egyikük sem boldog a kapcsolatában, és amikor lezárták a múltat, akkor kezdtek el igazán ismerkedni.

Tóth Gabi elmondta, hogy sok feszültséget okozott, amin keresztülmentek, és volt, amikor „úgy éreztük, átment rajtunk egy úthenger”. Hozzátette:

Akit frusztrál, hogy két fiatal, tehetséges ember virágzik, az mindenben megtalálja a hibát. A legyek mindig a sz*rra repülnek, de mi a pillangókkal foglalkozunk.

Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes táncosa kijelentette, hogy „Gabit alapvetően azért kövezik meg, mert ő kifelé mindig családi idillt mutatott, de közben nem az volt”, és hozzátette:

A szerelmem most, mellettem tudja igazán megélni a konzervatív értékrendjét, ezt bátran kimondhatom. A szüleim és én is azt az erkölcsi normát képviseljük, amiben Gabi is hisz.

Nyitókép: Tóth Gabi énekesnő a 100. Magyar Derby és Divat Fesztivál sajtótájékoztatóján Budapesten a Kincsem Parkban 2022. június 21-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

#Bulvár#tóth gabi#Papp Máté Bence#kapcsolat

Címlapról ajánljuk