Bulvár

Tóth Gabi 95 ezer forintos, jurtás gyerektábort szervez párjával

rtl.hurtl.hu

2024. május 30. 18:24

Lesz Tóth Gabi X Fricska koncert a táborban, amelynek az énekesnő a „szíve és hangja”, valamint meglepetés latin táncok is.

Tóth Gabi a „szíve és hangja” az Egy a Ritmusunk nevű gyerekeknek és szülőknek szóló nyári tábornak, amelyet július 15 és 21 között tartanak Pomázon. A tábort így mutatják be honlapjukon: „Egy egész héten át tartó énekes táncos élmény a gyerekeknek nem mindennapi hagyományos környezetben”.

A programok között lesz lovaglás, íjászat, kirándulás, számháború, gyöngyfűzés, agyagozás, nemezelés, népi gyermekjátékok. A gyerekek tábor végén egy műsort mutatnak be közösen a szülőknek, 

amely után egy Tóth Gabi X Fricska koncerttel zárják a napot.

Azt írják: „Célul tűzzük ki, hogy minden táborlakó leküzdje egy félelmét közösen a segítségünkkel, továbbá egyik nap ellátogat hozzánk egy mentálhigiénés szakember, hogy mentálisan és lelkileg is foglalkozzunk a gyerekekkel”.

A 95 ezer forintos díj a szállást, az étkeztetést valamint a programokat is tartalmazza. A táborlakók 10 fős jurtákban lesznek elszállásolva. A 8-12 éveseket a fricskás Kiss László Vidor fogja oktatni, a 13-18 éves csoportot pedig maga Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence, aki a honlap szerint „az Egy a Ritmusunk Tábor lelke és kezdő üteme”.

A Fókusz stábja tavaly augusztusban ott volt Hevesen, ahol Tóth Gabi a Fricska táncegyüttessel közös koncertjén először mutatkozott a színpadon új párjával a válás híre után:


Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

#Bulvár#tóth gabi#fricska#tánc#tábor#gyerek#nyár#ár#költség#jurta#Papp Máté Bence

Címlapról ajánljuk