Bulvár

Vidnyánszky Attila színészei neheztelnek Udvaros Dorottyára

rtl.hurtl.hu

2024. május 29. 13:43

Szűcs Nelli úgy gondolja, amit Udvaros Dorottya tett, az nem fair.

A Nemzeti Színházban dolgozó színész házaspár, Szűcs Nelli és Trill Zsolt volt  a Bóta Café vendége. A beszélgetés során szóba került Udvaros Dorottya távozása is, írja a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, 22 év után távozik a Nemzeti Színházból Udvaros Dorottya. A színművész szerint nem hosszabbították meg a szerződését, ami mögött ő a közéleti megnyilvánulásait sejti. A Nemzeti Színház közleményben azt írta, határozatlan idejű munkaszerződése van Udvaros Dorottyának, és nem mondtak fel neki. 

„Hozott egy döntést és nem beszélte meg a társulattal, hogy ő most ki fog állni és erről fog beszélni a nagyvilágnak. Nekem ez egy kicsit fáj, mert itt nem csak Attiláról van szó, hogy mit gondol róla, vagy az egész dologról, hanem kicsit a Nemzeti Színházat tapossuk még lejjebb. Tehát ez nem fair dolog, míg ők ketten ezt tényleg nem meccselték le, hogy akkor mi van, hogy van, pedig szerintem Attila nagy becsben tartotta őt” – mondta Szűcs Nelli Udvaros Dorottyáról.

Ezen a ponton a műsorvezető, Bóta Gábor megkérdezte, hogy lehet, hogy Vidnyánszky Attila megbecsülte Udvaros Dorottyát, ám a színésznő mégsem kapott elég szerepet az évadban, írja a Blikk.

„Végig kell nézni a repertoárt, meg kell nézni, hogy hány előadásban játszik és abból minden világos. Ez egy nagy színház, rengeteg színésszel és sok sok előadással, de szerintem globálisan bonyolultabb és szomorúbb a helyzetünk, Vidnyánszky ide vagy oda rengeteg cirkusz van körülöttünk” – tette hozzá Trill Zsolt.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#vidnyánszky attila#udvaros dorottya#trill zsolt#szűcs nelli#nemzeti színház

Címlapról ajánljuk