Bulvár

„Egész nap hiába szóltak hozzám, nem hallottam semmit” – Verebes István hallókészülékkel ment forgatni

rtl.hurtl.hu

2024. május 29. 6:27

Verebes István Szilézia fejedelmét alakítja egy történelmi filmben.

Verebes István majd negyven év kihagyás után újra filmszerepet vállalt, a Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő történelmi filmben, A Királytalálkozóban Szilézia idős fejedelmét alakítja, írja a Blikk.

„A rendezővel, Pozsgai Zsolttal baráti a viszonyunk, becsülöm a munkáit. Amikor megkeresett, nem húztam a szám, aztán elküldte a forgatókönyvet, a szerep is nagyon tetszett, így végül igent mondtam. Pedig mindig is utáltam filmet forgatni, mert utálok órákat várni. Nemcsak színészként, de rendezőként is lett volna lehetőségem filmezni, de nem akartam. Érdekes, mert a két fiam ezzel foglalkozik, és ők imádják” – mesélte a Blikknek Verebes.

„Nagyjából hat éve van szükségem hallókészülékre, mert anélkül semmit nem hallok. Nappal használom, este pedig kiveszem, mert éjszaka kell töltenem. Nos, ez a rend most felborult, az esti jelenteknél ugyanis muszáj volt használnom, így napközben töltöttem. Elég kellemetlen volt, hogy egész nap hiába szóltak hozzám, nem hallottam semmit. Képzeljék, a készülék állami támogatással együtt 600 ezer forintba kerül. Nem tudom, egy átlag nyugdíjas ezt hogy tudja magának megengedni” – tette hozzá a Heti hetes egykori sztárja.

Nyitókép: Verebes István rendező Theodor Mouche – Stella Adorján – Békeffi István Pezsgős vacsora című zenés vígjátékának próbáján a Békéscsabai Jókai Színházban 2021. június 30-án – Fotó: Rosta Tibor / MTI

#Bulvár#verebes istván#hallókészülék#heti hetes#filmszerep

Címlapról ajánljuk