Bulvár

Az ikertestvérét küldte maga helyett munkába, amíg ő nyaralt – durva email várta otthon

rtl.hurtl.hu

2024. május 23. 9:57

A vezetőség nem értékelte cserét.

Egy ikerpár, Ari és Noe közös TikTok-fiókot vezet, ahol videókat osztanak meg arról, milyen az élet egypetéjű ikerpárként. Egyikük, Ari, úgy döntött, hogy elmegy nyaralni, és arra kérte testvérét, Noét, hogy helyettesítse őt a munkájában ez idő alatt. Úgy gondolták, hogy senki sem fogja észrevenni a cserét, különösen, ha nem osztják meg ezt a követőikkel a közösségi médiában. Azonban végül megosztották a történetet a TikTokon, és észre is vették a turpisságot, írja a LADBible.

Amikor Ari visszatért a nyaralásából, egy dühös e-mail fogadta őt főnökétől, Johntól. Az e-mailben John „csalódott üdvözlettel” köszöntötte az alkalmazottját, és azt írta, hogy teljesen megdöbbentette, hogy cseréltek az ikertestvérével. Felszólította Arit, hogy kérjen bocsánatot a kollegáitól és a cégtől, amiért ilyen helyzetbe hozta őket, és követelte, hogy magyarázza meg a viselkedését. Továbbá figyelmeztette, hogy hasonló kihágások esetén súlyosabb következményekkel kell majd számolnia a jövőben.


Az ikerpár követői azonban kételkedni kezdtek az e-mail hitelességében. Úgy vélik, hogy az üzenet túl érzelmes, és a főnök szóhasználata szokatlan, ami miatt azt gondolják, hogy az ikrek talán csak a szórakoztatásukra találták ki az egészet.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#levél#ikertestvér#tiktok#főnök#nyaralás

Címlapról ajánljuk