Bulvár

G.w.M: Gucciban megyek le egy doboz tejért

rtl.hurtl.hu

2024. május 19. 8:09

G.w.M büszke arra, hogy Guccit és Louis Vuittont hordhat.

G.w.M a márkás ruhadarabokhoz fűződő szeretetteli viszonyáról vallott a Borsnak.

„Sok ruhadarabom van, amire büszke vagyok. Nagyon nagy álom volt nekem például a Gucci, meg a Louis Vuitton, hogy egyszer majd ilyen márkákat hordhatok, és büszke is vagyok arra, hogy elértem ezt a célom. Nagy becsben tartom őket, bár az is igaz, hogy én a tárgyakhoz nem tudok annyira ragaszkodni” – kezdte a rapper.

Vannak napok, amikor nagyon szeretek felöltözni. A gardróbom úgy néz ki, hogy ha kinyitom, azért eléggé jó cuccokhoz tudok nyúlni, és ha olyan napom van, akkor Gucciban megyek le egy doboz tejért

– mondta G.w.M, a lap szerint viccelődve.

Majd így folytatta:

„Sokszor előfordul, hogy csak arra vágyom, hogy valami kényelmesben legyek. Akkor napokig abban vagyok. Például amikor intézkedek, szaladgálok, általában nem viszem túlzásba a dolgot. Otthon is szeretek apukás szettben lenni, de amikor rám jön az, hogy fel akarok öltözni, akkor meg túlzásokba esek.”

Mint arról beszámoltunk, G.w.M nemrég a hosszú kapcsolat titkát is elárulta.

Olyan sok hazugságot olvasok, hogy az eszem megáll – mondta két évvel ezelőtt Kulcsár Edina a Fókusznak, amikor még friss volt a szakítása Csutival. Arról beszélt, hogy szerinte az emberek részinformációk alapján ítélkeznek, fogalmuk sincs arról, mi zajlott náluk a négy fal között:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#g.w.m#Gucci#divat#kulcsár edina#Louis Vuitton

Címlapról ajánljuk