Bulvár

Valami furcsát vettek észre a lesifotósok Ben Afflecken

rtl.hurtl.hu

2024. május 19. 21:32

Ben Affleck sajtóinformációk szerint hetekkel ezelőtt elköltözött Jennifer Lopezzel közös otthonukból. Úgy tűnik, fordulat állt be.

Meglepő fordulatot vettek a Ben Affleck és Jennifer Lopez válásáról szóló pletykák, miután a színészt pénteken előbb jegygyűrű nélkül, majd szombaton ismét gyűrűvel az ujján látták – írja a Daily Mail.

A lapok egy ideje cikkeznek arról, hogy a sztárpár külön él, Affleck néhány hete elköltözött közös, Los Angeles-i otthonukból. Péntek este aztán a színészt először kapták lencsevégre a lesifotósok jegygyűrű nélkül.

A gyűrű a fotók tanúsága szerint akkor sem volt rajta, amikor szombaton elhagyta brentwoodi lakását, pont mielőtt találkozott volna első feleségével, Jennifer Garnerrel (akitől 2018-ban vált el) és kislányukkal, Violettel, hogy közösen nézzék meg gyermekük, Sam kosárlabdameccsét Santa Monicában.

Amikor azonban szombaton visszatért a brentwoodi lakásba, a fotósok kiszúrták a kezén a gyűrűt.

Lopezt a mindenre figyelő paparazzók pénteken látták legutóbb, amint a This Is Me… Live turnéja előtt kilépett egy stúdióból. Akkor úgy tűnt, hogy az énekesnő viseli a jegygyűrűjét.

Affleck és Lopez több mint húsz éve jártak már jegyben, de azt az eljegyzést végül felbontották. Hosszú idő után, 2021-ben újították fel kapcsolatukat, majd 2022-ben összeházasodtak. Lopeznek ez a negyedik házassága, Afflecknek a második.

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati

 

#Bulvár#ben affleck#jennifer lopez#szakítás#jegygyűrű

Címlapról ajánljuk