Bulvár

Beszólt Zimány Lindának egy ügyvéd, hogy korábban lengébb öltözetben látták

rtl.hurtl.hu

2024. április 26. 15:25

Bírósági tárgyaláson akarták kellemetlen helyzetbe hozni Zimány Linda modell-jogászt, nem sikerült.

Zimány Linda lesz a vendége az ATV-s A Nő háromszor című műsorának, ahol Köböl Anita műsorvezető többek között arról kérdezte, hogyan fogadta a jogász szakma Zimányt, aki előtte modellkedett és celebként vált ismertté, írta meg a 24.hu.

Elmondta, nehezen ment és negatív példáról is beszámolt. „Mindig megvan a fejemben az a kép, hogy rettenetesen csinos bírónők vannak, ők nagyon kedvesek voltak egyébként. Érdekes, hogy férfi kollégáktól kaptam rengeteg bántást és megalázást a szakma során. (…) 

Tisztelet a kivételnek, de volt olyan, hogy szemtől szemben álltunk a bíróságon az ügyvéd kollégával, és voltak beszólásai a múltamra vonatkozólag, amivel próbált kicsit lejjebb tenni. Utalt arra, hogy néha láttak lengébb öltözetben is. Megjegyeztem, hogy a per tárgyához ez nem tartozik hozzá.


Arra is rengeteg kritikát kapott, hogy mennyi idő alatt végezte el a jogi egyetemet, és „biztos csak a kapcsolatainak köszönhetően” diplomázott. „Ismert emberként egy jogi egyetemet végigtolni nem egyszerű. Mindig többet vártak el”.

Zimány Linda nemrég a Fókusznak beszélt az elmúlt évek szorongásairól:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#zimány linda#ügyvéd#bíróság#beszólás#tárgyalás

Címlapról ajánljuk