Bulvár

Varga Miklós Joe megtörte a csendet a szakításról, Csenge láthatóan meghatódott az üzenetén

rtl.hurtl.hu

2024. április 24. 7:01

Bár hétfőn még drámai Insta-posztban kívánt boldog életet menyasszonyának Varga Miklós Joe, újabb nyilatkozatából úgy tűnik, mégsem annyira végleges a szakítás közte és Hrovatin Csenge között.

Drámai Insta-sztoriban tudatta a világgal hétfőn Varga Miklós Joe, hogy szakítottak Hrovatin Csengével, akivel nyárra már az esküvőjüket tervezték. A Nyerő párosban is feltűnt pár férfi tagja azt írta, sok boldogságot kíván Csengének az életben, és többet nem kíván hozzátenni az ügyhöz – most azonban mégis megtörte a csendet, és nyilatkozott a Blikknek.

A lap úgy tudja, Csenge döntött úgy, hogy szakítsanak, de ahogy már korábban is, most is van rá esély, hogy még újrakezdjék a kapcsolatot. Joe szavai legalábbis erre utalnak.

„Csengével közösen arra a döntésre jutottunk, hogy egyelőre nem kívánunk nyilatkozni a magánéletünkről, hiszen egyikünk sem szeretné kibeszélni a másikat” – írta. Annyit azért elárult, hogy

jelen pillanatban egy olyan hullámvölgyet él meg a kapcsolatunk, amilyen a legtöbb pár életében előfordul. Nem kell heves vitákra gondolni, egyszerűen néhány nézeteltérés adódott az utóbbi időben köztünk, ezek megoldásán mind a ketten dolgozunk, egyénileg és közösen is.

Ő maga arra törekszik, hogy megmentse a kapcsolatukat – tette hozzá.

„Mérhetetlen szeretet, ragaszkodás és szerelem van köztünk, amit nem szeretnénk veszni hagyni, ezért megteszünk mindent, hogy mihamarabb rendezni tudjuk a dolgainkat. A magánéletünk védelme érdekében ennél többet nem szeretnék mondani” – közölte a lappal a Survivor egykori műsorvezetője, az Éjjel-nappal Budapest szereplője.

A Blikk tolmácsolta Hrovatin Csengének volt kedvese szavait: a lány nem akart nyilatkozni, de láthatóan meghatódott, és azt mondta, egyetért a Joe által elmondottakkal.

Joe és menyasszonya nemrég még az esküvőjüket szervezték, nyárra tervezék a lagzit, igaz, ahhoz még Joe-nak el kellett válnia. Ám a jelek szerint most vége szakadt az idillnek. Idén a Valentin-napon még a Reggeliben vendégeskedtek, és egymással kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolniuk. Ki az ügyesebb a konyhában? Ki alszik többet? Kinek van többször igaza? Így felelgettek:

 

#Bulvár#hrovatin csenge#párkapcsolat#szakítás#esküvő

Címlapról ajánljuk