Bulvár

Széphalmi Juliska nyolc hónapja szingli, de eszébe sem jutott párt keresni

rtl.hurtl.hu

2024. április 20. 9:25

Széphalmi Juliskát nagyon megviselte a legutóbbi szakítása. 

Széphalmi Juliska nehéz időszakon ment keresztül, amelyben szakított korábbi párjával, Kovács Richárddal, és hónapokig nem tudott dolgozni a térdműtétje miatt. Az élettől kapott sok kihívás között Széphalmi elmondása szerint novemberre egy magánéleti válságba került, elvesztve párkapcsolatát és munkáját. A műtét és annak következményei rákényszerítették a változásra, és a segítséget kérésre, írja a Blikk.

Azon, hogy ez a baleset megtörtént, egyáltalán nem csodálkozom. Nem voltam jól lelkileg, nagyon megviselt a szakítás Richárddal. Rövid idő alatt sok minden történt. Úgy érzem, novemberre egy magánéleti válságba kerültem. Megszűnt a párkapcsolatom, ha nem is véglegesen, de elvesztettem a munkám, és ezáltal a hobbimat is. Minden stabilitásom, kapaszkodóm elvesztettem, hirtelen a feje tetejére állt az életem

– mesélte a lapnak a táncos.

A műtét után Széphalmi pszichológushoz fordult és kemény önismereti munkába fogott. Megtanulta, hogyan kérjen segítséget, és rádöbbent, kire számíthat igazán. Bár a nehézségek mellett ismeri az életét ért pozitív hatásokat is, például több időt tudott fiával tölteni, és folytatta egyetemi tanulmányait.

Jelenleg szingli, de nem keresi a párkapcsolatot, inkább arra koncentrál, hogy egyedül megtalálja a boldogságát és a belső egyensúlyt. Színházi próbákat tervez a Madách Színházban, és reményei szerint ősszel visszatérhet a színpadra.

A Fókusz korábban arról forgatott anyagot, hogy „intim helyzet termett Széphalmi Juliska előtt a Gyertek át! sztárvetélkedő részében”


Nyitókép: RTL

#Bulvár#széphalmi juliska#párkapcsolat#szakítás#szingliség

Címlapról ajánljuk