Bulvár

Nem sikerült a költözés, Young G és Norina attól féltek, hogy utcára kerülnek

rtl.hurtl.hu

2024. április 19. 7:31

Nehéz időket élnek Young G Béciék a balul sikerült költözés miatt.

Rácz Bélával, vagyis Young G-vel, a Való Világban még Béciként induló rapperrel és feleségével, Mészáros Norina modellel a Blikk beszélgetett a mögöttük álló nehéz időszakról. A Nyerő Párosban is szereplő házaspár tavaly nyáron döntötte el, hogy második közös gyermeküket egy kanadai béranya segítségével hozzák világra, mivel Norina egyik korábbi műtétje miatt természetes úton erre nem lett volna lehetőség.

Bár először a külföldre költözést fontolgatták, végül egy budapesti környéki házat választottak álomotthonuknak.

Azonban a költözés körüli adminisztratív nehézségek miatt a beköltözés késik, és még az sem biztos, hogy az eredetileg kiszemelt ingatlant sikerül megvenniük. Emiatt feszültség alakult ki közöttük, és bár a jelenlegi lakásukban még maradhatnak egy ideig, bizonytalanságuk nehezíti mindennapjaikat.

„Patthelyzetbe kerültünk. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a főbérlővel, így meg tudtam vele beszélni, hogy egyelőre maradhatunk. Rettegtünk, hogy időközben már új gazdára talált az a lakás, amiben jelenleg élünk, ezért az utcára kerülünk az önhibánkon kívül... Sikerült megegyezünk, és próbálunk óvatosak lenni, így a legrosszabb verzióval számolunk... Szeptemberig maradunk, bízva abban, hogy addig minden megoldódik” – mondta Béci.

Összességében reménykednek abban, hogy hamarosan rendeződnek a dolgaik, és optimistán próbálnak a jövőbe tekinteni, de a jelenlegi helyzetben ez nem könnyű.

„Két hónapja erről szól az életünk, minden a költözés, a házvásárlás körül forog. Ebben a pillanatban nem tudjuk, mikorra oldódik meg ez a helyzet, ráadásul azt a rossz hírt kaptuk, hogy akár fél évig is eltarthat, mire minden engedély hivatalossá válik” – mondta Young G. Hozzátette: mindenről szerződést készült, de ő nem az a pereskedő típus, így megpróbálnak türelmesen várni. Úgy fogalmazott:

Ez az év nekünk ilyen, sok rossz dolog történt. Addig is csináljuk a dolgunkat, és próbálunk optimisták maradni, remélve, hogy hamarosan minden megoldódik.

A páros között egyébként remek az összhang, ezt megmutatták a Nyerő Párosban is:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#Nyerő Páros#Mészáros Norina#young g#vv béci

Címlapról ajánljuk