Bulvár

Világsztárral fotózkodtak Rubint Rékáék álomnyaralásukon

rtl.hurtl.hu

2024. április 19. 14:24

Ráadásul Schobert Norbert edző igazi rajongó, így nagy szerencsében volt része.

A Blikk vette észre, hogy dupla örömben volt része Schobert Norbertnek és Rubint Rékának. Egyrészt egy gyönyörű helyen nyaralnak, másrészt találkoztak egy igazi sportlegendával, akit egy közös képre is elkaptak. 

Norbi születésnapi ajándékának azért lett Barcelona a célállomása, mert ATP 500-as tenisztorna van Barcelonában és Norbi nagy teniszrajongó

– írta a posztjában Rubint Réka.

A házaspár Stefanos Tsitsipas, görög hivatásos teniszezővel találkozott. A 25 éves sportoló 2018. augusztus 13-án lett a legfiatalabb játékos, akit az első húsz hely valamelyikén jegyeztek az ATP-rangsorban, ekkor a 15. helyet foglalta el. 


„Sokan azt hiszik, a férfi 100 kilónál kezdődik. Tévedésben vannak. A vágó disznó kezdődik 100 kilótól” – mondta Schobert Norbi a Fókusznak néhány éve. 2021-ben több híresség is reagált arra, amit korábban a fitneszguru az aputestről és a túlsúlyos férfiakról mondott. De Norbi már magára haragította a kismamákat is egy emlékezetes kijelentésével. Három éve ötvenedik születésnapján rendhagyó múltidézésre kérte a Fókusz stábja:


Nyitókép: Mónus Márton / MTI

#Bulvár#schobert norbert#rubint réka#stefanos tsitsipas#tenisz

Címlapról ajánljuk