Bulvár

Pumped Gabo kiakadt a nőkre, akik szétszerkesztik képeiket: „Kit b...nak át? Magukat.”

rtl.hurtl.hu

2024. április 16. 22:02

Pumped Gabo szerint a FaceApp-pal feljavított képek olyanok „mintha kinéznél neten egy fullos BMW M3-at, és mikor odaérsz, látod, hogy ez csak egy fapados 318d.”

Szabó Gábor, azaz Pumped Gabo nemrégiben egy felismerhetetlenségig szerkesztett szelfit osztott meg magáról a közösségi oldalán, ezt a 24.hu vette észre. Pumped Gabo posztjában pedig arról írt, hogyan érez a programmal kapcsolatban, amivel szerinte „a nők felismerhetetlen hercegnőre szerkesztik magukat”.

Nem tudom, kit basznak át? Magukat. Ez olyan, mintha kinéznél neten egy fullos BMW M3-at, és mikor odaérsz, látod, hogy ez csak egy fapados 318d… De ez a 318d azt hiszi magáról, hogy ő M3, és elvárja, hogy úgy bánj vele, mint egy M3-mal… Miért? Mert az Instán ő azt a visszajelzést kapja, hogy milyen kurva jó nő… nagyon el van baszva ez a generáció…

– fogalmazott posztjában a médiaszemélyiség, aki úgy tapasztalja, hogy a FaceApphoz hasonló alkalmazások egyre jobban fejlődnek, és egyre többen is használják őket, a hazai celebvilág szereplői közül is.

Nem tudom, hol lesz a vége, talán ki kéne posztolni és szétoltani az összeset ? És sok lány talán ettől érzi csúnyának magát, mert ezeket a szarrá faceappolt szarokat látja

– jelentette ki, hozzátéve: „Ja, és csókoltatok minden nőt, aki nem használja, tartsátok meg ezt a jó szokásotokat, keep it real.”

#Bulvár#pumped gabo#képszerkesztéls#instagram

Címlapról ajánljuk