Bulvár

Mohamed Fatima a gyerekvállalásról: Nem adtuk még fel a reményt

rtl.hurtl.hu

2024. április 15. 6:32

Mohamed Fatima még nem adta fel a reményt, hogy természetes úton születik gyermeket, de készen áll az örökbefogadásra is. 

Mohamed Fatima 42 évesen sem adta fel a reményt, hogy közös gyermeke születik férjével, Gáborral, de készen áll az örökbefogadásra is, és ebben párja maximálisan támogatja – írta a Blikk. Az énekesnő a lapnak elmondta:

Nem adtuk még fel a reményt, hogy vér szerinti babánk legyen, de felkészültünk arra is, hogy egy olyan kis lelket mentsünk meg, akinek erre szüksége van, és akinek az a sorsa, hogy a mi családunk tagja legyen.

Mohamed Fatima a Blikknek elmondta, hogy nem ragaszkodnának egy újszülötthöz, és hisz abban, hogy azt a gyermeket fogják megtalálni, „akit nekünk szánt az ég”, és bár fiúpárti, „az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és épp úgy örülünk majd egy kislánynak is, mint egy kisfiúnak.”

Arról, hogy hogyan ismerkedett meg Gáborral, még 2020-ban beszélt a Reggeliben. Mohamed Fatima elmondta, hogy hónapokig leveleztek, majd amikor először találkoztak személyesen, úgy érezte, ez bizony szerelem első látásra:


Mohamed Fatima a tavalyi, botrányba fulladt Fekete Vonat koncertről szólva a Blikknek elmondta, hogy rengeteget tanult belőle, és mint minden másban, ebben is sorsszerűséget lát, mert nem sokkal azután jelent meg Mz. Fati Fati című dala, ami már majdnem kétmillió megtekintésnél jár. 

Tavaly nyáron a Reggeliben is beszélt a koncertől, közölve, hogy ő csak a szépre emlékszik, és élete koncertjének tartja:


Nyitókép: Mohamed Fatima énekel az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós show-műsor első elődöntőjében, 2016. január 23-án. Fotó: MTI Fotó: Illyés Tibor

#Bulvár#mohamed fatima#gyerekvállalás#örökbefogadás

Címlapról ajánljuk