Bulvár

Máté Kriszta elárulta, miért nincsenek már képernyőn Bárdos Andrással

rtl.hurtl.hu

2024. április 12. 13:50

Máté Kriszta úgy fogalmazott, „elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük”. A híradózás után nem tudta, mihez kezdjen, aztán jött az RTL felkérése.

Máté Kriszta és Bárdos András éveken át volt híradós, és más műsorban is szerepeltek, aztán egyszer csak úgy döntöttek, felhagynak a tévézéssel – erről a FutureTalks Krizsó Szilviával című YouTube-műsorban mesélt Máté Kriszta, a beszélgetést a Blikk szemlézte.

Máté úgy fogalmazott, „elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük”. A döntésben az is szerepet játszott, hogy megszülettek a gyerekeik, és emiatt megváltozott az életformájuk is.

Miután abbahagyta a „napi bohóckodást a tévében”, hazament, és megkérdezte tőle a férje, most mit fog csinálni, azonban nem tudott rá válaszolni. Amikor azonban kapott egy felkérést az RTL II vezetőségétől, hogy legyen szerkesztő, akkor eldőlt, mi legyen vele.

Úgy voltam vele, hogy én már túl vagyok a tévézésen. Ekkor azt mondta András: Vedd tudomásul, hogy egy hülye tévés vagy, és csináld, ha nem találtál ki helyette semmi mást!


Máté Kriszta jelenleg a Cápák között című műsor producereként dolgozik. Ahogy mondta, szeretné, ha ezzel javulna a hazai üzleti kultúra. A Cápák között hetedik évada április 28-án indul:


 

#Bulvár#máté krisztina#bárdos andrás#Cápák között#Híradó

Címlapról ajánljuk