Bulvár

Ez történt a biztonsági őrrel, aki 50 milliót nyert Vágó István és Sebestyén Balázs kvízjátékában

rtl.hurtl.hu

2024. április 11. 6:53

Egyből otthagyta az állását, új életet kezdett az RTL játékának egykori győztese.

Az ország leggazdagabb biztonsági őre lett 2007-ben az a férfi, aki 50 millió forintot nyert a Pókerarc című műsorban. Szatmári Béla most elmesélte a Blikknek, mi lett a fődíjjal.

Emlékeztetnek rá: az RTL Pókerarc című műsorát  Vágó István és Sebestyén Balázs vezette, itt nyerte meg Szatmári Béla az 50 millió forintos fődíjat. Ami bruttó összeg volt, a férfi kb. 32 millió forintot kapott kézhez.

„A fődíj nagy mértékben megváltoztatta az életem, akkoriban hosszabb időre szabadságoltam magam, egyből otthagytam az állásom. Új életet kezdtem: lakást és autót vásároltam, családot alapítottam, született két fiam. Négy évig nem volt munkahelyem, abból éltem, ami a nyereményből maradt. Azóta – sajnos – már feléltem a milliókat, fedeztem belőle az életemet, de nyilván nem tart örökké egy ekkora összeg, hiszen nem milliárdokról van szó” – mesélte a lapnak a nyertes.

Túl vagyunk a milliomos korszakomon, polgári, normál életet élek. Hajdúszoboszlón dolgozom egy helyi, 4 csillagos hotelben vagyok felszolgáló egy éve. Annyira nem éltem fényűző életet régebben sem, nem tapsoltam el hirtelenjében a nyert pénzt, így az sem rázott meg, hogy vissza kellett térnem dolgozni

– tette hozzá.

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#Kvíz#főnyeremény#50 millió#biztonsági őr#Pókerarc#vágó istván

Címlapról ajánljuk