Bulvár

Herczeg Zoltán letöltendő börtönbüntetéssel néz szembe

rtl.hurtl.hu

2024. április 10. 10:26

Az ügyészség letöltendő börtönbüntetés kiszabását kérte Herczeg Zoltán divattervezőre, 

Letöltendő börtönbüntetés kiszabását kérte Herczeg Zoltán divattervezőre, aki ellen kábítószer birtoklásának bűntette miatt emeltek vádat – közölte a Fővárosi Főügyészség. Herczeg Zoltán 2022 október 21-én fogták el. Majdnem száz gramm marihuánát találtak nála.

Herczeg Zoltán fél évet töltött letartóztatásban. Szabadulása után házi őrizetben, nyomkövetővel a lábán adott exkluzív interjút a Fókusznak.  Drogfogyasztásról, szélmalomharcról, belső meggyőződésről, szabadságról, bezártságról, könnyekről, átverésről, igazságérzetről, önvizsgálatról és persze arról is beszélt, hogy bűnös vagy sem:


Az ügyészség vádat emelt az ellen a 61 éves férfi ellen is, aki a marihuánát eladta Herczeg Zoltánnak. A vádirat szerint a férfi 2022 tavaszától kezdve több alkalommal marihuánát adott el barátjának, Herczeg Zoltánnak. A 61 éves férfival szemben pénzbüntetést és vagyonelkobzást is indítványozott az ügyészség.

2024-re nagy változást tervez

Idén januárban a Reggeliben arról beszélt Herczeg Zoltán, hogy 2024-ben komoly változtatásokat tervez, és bár a divatszakmát nagyon szereti, másban próbál majd kiteljesedni:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#herczeg zoltán#ügyészség#vádemelés#börtönbüntetés#kábítószer

Címlapról ajánljuk