Bulvár

Így neveld a leendő királyt: kiderült, mi Katalin hercegné első számú gyereknevelési szabálya

rtl.hurtl.hu

2024. április 9. 17:52

A gyereket tudni kell nevelni, ha pedig a királyi család tagja az ember, főleg: hiszen az egész família folyamatosan a reflektorfényben él.

Kiderült, mi Katalin hercegné legfontosabb gyereknevelési szabálya. Vilmos herceg feleségének hivatalos teendői és rákos megbetegedése mellett folyamatosan foglalkoznia kell három gyermekével, György herceggel (aki várhatóan a trónra is kerül nagyapja és édesapja után), Sarolta hercegnével és Lajos herceggel.

Egy leendő királyt és két testvérét felnevelni márpedig önmagában nagy feladat.

Katalinnak ezért folyamatosan talpon kell lennie: az édesanya az évek alatt igazi profivá vált családja menedzselésében, most pedig az is kiderült, hogy mi a titka. Lehullott a lepel az első számú gyereknevelési szabályáról.

A HELLO! most arról tudósít: Katalin hercegné legfontosabb szabálya a kedvességről szól.

Azt írják: a néhai Diana hercegné és Katalin fotói is azt mutatják, hogy mindketten bizalomról és szeretetről árulkodó gesztusokat alkalmaznak-alkalmaztak gyerekeik felé. Gyakori köztük a testi kontaktus: sokszor látni kedves vállveregetést, vagy a haj simogatását.

Katalin emellett gyakran guggol le gyerekeihez, hogy egy szinten legyen velük, ők pedig ezáltal is érezzék, milyen fontosak édesanyjuknak. Katalin nagyon sok időt tölt a gyerekeivel a természet közelében, túrázással, sportolással.

Korábban a Fókusz arról számolt be: az elmúlt hónapokban egyre csak nőtt az elképesztőbbnél elképesztőbb összeesküvéselméletek száma Katalin hercegnével kapcsolatban. Ekkora nyomás hatására lépett a királyi család, és Katalin videóban mondta el, hogy daganatos betegséggel küzd. Mindez újabb találgatásokat szült, mégpedig, hogy nem Katalin van a videón, hanem mesterséges intelligencia készítette.

Nyitókép: MTI / EPA / Andy Rain

#Bulvár#katalin hercegné#kate middleton#gyereknevelés#édesanya#szabály#királyi család

Címlapról ajánljuk