Bulvár

Rebel Wilson 35 évesen vesztette el a szüzességét, most elárulta, hogy kivel

rtl.hurtl.hu

2024. április 4. 6:49

Az illető színésznek fogalma sem volt arról, hogy a 35 éves Rebel Wilson még szűz.

Rebel Wilson már sok mindent és sok mindenkit megnevezett frissen megjelent memoárjában, most éppen az a színész került reflektorfénybe, aki elvette a színésznő szüzességét, írja a Daily Mail.

Wilson azt írja, a komikus színész, Mickey Gooch Jr. vette el a szüzességét, de a férfi nem tudta, hogy a 35 éves színésznőnek ő az első szexuális partnere.

Wilson szerint könnyen lehet, hogy a férfi a könyvéből értesül arról, hogy még szűz volt.  Az esetre 2016-ban, egy New York-i szállodában került sor.

És hogy miért ilyen későn került sor az első együttlétre Wilson életében? Ahogy a memoárból kiderül, azért, mert túlsúlyos volt, és úgy gondolta, senki számára nem lehet vonzó.

Rebel Wilson megjelenés előtt álló memoárja már így is nagy hullámokat vert, mert mint arról beszámoltunk, az ausztrál színésznő nem éppen a legjobb színben tünteti fel benne egykori kollégáját, Sacha Baron Cohent. Ráadásul Wilson azt állítja a komikusról, hogy többször is megfenyegette őt a hamarosan megjelenő memoárja miatt.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#rebel wilson#szüzesség#memoár#sacha baron cohen

Címlapról ajánljuk