Bulvár

Földessy Margit szívszorító vallomása: így engedte el édesanyját, Komlós Jucit

rtl.hurtl.hu

2024. április 4. 7:55

A világon a legcsodálatosabb anyuka volt Komlós Juci, „egyszer haragudtam rá nagyon” – mondta Földessy Margit édesanyjáról.

Földessy Margit színésznő, Komlósi Juci és Földessy Géza lánya a szüleiről is mesélt a Palikék Világa by Manna Három Igazság podcastban. A beszélgetést a Blikk szemlézte.

„Édes anyukám, ameddig élt, imádta édesapámat minden gazemberségével együtt, mert az volt neki. De jó fej volt az apukám, mindenre alkalmas volt, csak apának nem, de ilyen másokkal is előfordult" – kezdte a színésznő. Földessy Gézáról elmondta:

„Sose volt egy szava se igaz, de nem baj, mert én ezzel együtt kedveltem. Aztán kamaszkoromban nem akartam vele soha többet szóba állni, és utána eljött az az idő, amikor elhatároztam, hogy én most már jól megmondom neki a magamét, hogy így itt hagyni engem micsoda csúnya dolog volt, de hát nem került rá sor, mert amikor vettem egy mély lélegzetet, azt mondta, hogy jó éjszakát, aztán elment aludni.”

Földessy Margit arról beszélt: „A világon a legcsodálatosabb anyuka volt Komlós Juci, aki egy bizonyos életkorig soha nem ért rá. És aztán egyszer nagyon jó kapcsolatban lettem az anyukámmal... nem rögtön, mert én egy iszonyatos, borzalmas kamasz voltam. Amikor a fiam már nagy volt, és vele adódtak kamaszkori problémák, akkor kértem bocsánatot az édesanyámtól, mert akkor kezdtem érezni, miről is van szó tulajdonképpen" – mesélte Földessy Margit az édesanyjáról, Komlós Juciról.

A színésznő arról is mesélt, miért haragudott meg az az édesanyjára:

„Egyszer haragudtam rá nagyon, amikor hetvenvalahány évesen – körülbelül annyi lehetett, mint én most – azt mondta, na, innentől kezdve te vagy az anyukám, és én vagyok a kislányod. Ordítottam, mint a sakál, hogy hogy jössz te ahhoz, hogy elvedd az anyámat. Félig vicc volt, félig nem. De az élet úgy hozta, hogy tényleg így lett... 

Úgy hagyott el, otthon, a lakásunkban, hogy fogtam a kezét akkor is, amikor az utolsó lélegzete elhagyta őt. Állítom – bár nem vagyok egy ezoterikus lány –, hogy most is velem van. 

Itt van most is. Hát, ilyesmi anya volt. Sosem játszotta a színésznőt, amivel sokan vissza is éltek, de az élet már csak ilyen” – emlékezett vissza Földessy Margit.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#Földessy Margit#Komlós Juci#szomszédok#szülők#színésznő

Címlapról ajánljuk