Bulvár

Hajdú Péter nyílt levélben támadta be Pottyondy Edinát: Odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal!

rtl.hurtl.hu

2024. március 31. 18:43

Korábban Pottyondy Edina „alakoskodásért, alkalmatlanságért, az újságírói hivatás megtaposásáért és propagandáért” szólt be Hajdú Péternek a Varga Judit-interjú miatt.

Hajdú Péter szerint nem szerencsés megpróbálni a köztársasági „elnöki kegyelem kompetenciáját” hirtelen az igazságügyi miniszterre átruházni, ahogy ezt szerinte Pottyondy Edina is tette nemrég közzétett videójában. Hajdú erre most a Facebookon reagált, valamint arra is, hogy Pottyondy azt mondta: ha tehetné,

Hajdú Pétert bíróság elé állítaná alakoskodásért, alkalmatlanságért, az újságírói hivatás megtaposásáért és propagandáért.

Hajdú azt írta neki: „örülök, hogy megnézted a Varga Judittal készült interjúmat, és az alapján mondasz véleményt. Bevallom, én is követem a munkásságodat a YouTube-on, és azt is elismerem, hogy kimagaslóan jó vagy a saját műfajodban.” Ám szerinte néha a „mennyiség a minőség rovására mehet”.

Hajdú ezúttal arról a hangfelvételről is beszélt, amire nem kérdezett rá az igazságügyi mininszterrel készült beszélgetésben: „Mi lehetett a célja a hangfelvétellel, amelyet gyermekei édesanyjával készített? Beállítja csengőhangnak? Vagy zsarolni akarta vele? Vagy nyilvánosságra hozni és feljelentést tenni a Központi Nyomozó Főügyészségen? Edina, a hangfelvételből nem csengőhang lett, így engem érdekelt, hogy juthatott el idáig egy férj.”

Szerinte az interjúból Magyar Péter magatartására is fény derült a házasságban, és úgy véli, hogy egy bántalmazott nő drámáját hallottuk. Szerinte most jön az áldozathibáztatás, a relativizálás és a gyalázkodás, mert a „potenciális Messiásról” kiderült az igazság. „Edina, a kettős mérce nagyon nem menő, mert tudod, odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal!” – mondta Hajdú.

Pottyondy korábbi videóját alább lehet megnézni:


Nyitókép: YouTube / Facebook

#Bulvár#hajdú péter#pottyondy edina#nyílt levél#magyar péter#interjú#varga judit

Címlapról ajánljuk