Bulvár

Majdnem elvált Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, így úszták meg

rtl.hurtl.hu

2024. március 26. 20:28

Deutsch Anita majdnem megcsalta Kinizsi Ottót, ő is megingott 22 évük alatt. A nehézségek ellenére együtt tudtak maradni.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó színészházaspár vendégeskedett a Palikék Világa című műsorban, a beszélgetésben meglepő részleteket árultak el kapcsolatukról a Blikk szerint. A színészek a Barátok közt forgatásán ismerkedtek meg, mára boldog házasok és kétgyermekes szülők.

„Alig voltunk 2-3 hete együtt, amikor elment egy osztálytalálkozóra. Amit elképzeltem, hogy ott mi történik, mert még mindig nem jött haza, sokkal rosszabb volt a valóságnál. Az lepett meg, hogy amikor hazajött, annyit mondott, hogy kicsit meginogtam, de nem történt semmi, csak ezt el akartam neked mondani. Erre én: Jézusom, soha senki nem volt velem ennyire őszinte! Abban a pillanatban megszűnt a fájdalmam, a félelem, és ezt el is tudtam neki mesélni” – mondta Kinizsi Ottó, aki nem tagadta, hogy vele is előfordult ilyesmi. 

Ha szeret engem annyira, hogy bevallja, ami történt, és én is viszont – mert ez is megtörtént a 22 év alatt –, akkor sokkal könnyebb kezelni. Nem mételyezzük felesleges féltékenységgel a kapcsolatunkat

– fogalmazott.

Kinizsi szerint különböző habitusuk ellenére annyira illenek egymáshoz, hogy az minden nehézségen átlendítette őket:

Majdnem elváltunk... Szétmentünk volna, ha nem tudjuk összerakni magunkat a nulláról megint. Ugyanúgy veszekszünk, mint bárki más. Egyszerűen szerencsénk van abban, hogy van egy ritmus köztünk, ami átsegít mindenen.

Deutsch Anita a Reggeliben árulta el a boldog házasság titkát:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#deutsch anita#kinizsi ottó#válás#Barátok közt#megcsalás

Címlapról ajánljuk