Bulvár

Cameron Diaz és Benji Madden második gyereke is megszületett

rtl.hurtl.hu

2024. március 23. 10:05

Megszületett Cameron Diaz és Benji Madden második gyereke, akinek érkezését sikerült teljes titokban tartani. 

Újabb gyereke született Cameron Diaz amerikai színésznőnek, és férjének Benji Madden amerikai zenésznek. A pár erről péntek este számolt be egy közös Instagram-posztban – írta a Page Six.

A bejegyzésből kiderült, hogy a pár második gyermeke fiú lett, és a Cardinal nevet kapta. Képet nem osztottak meg róla, de hozzátették, hogy „nagyon aranyos”.


Az 51 éves Diaz, és a 45 éves Madden teljesen titokban tartották az újabb gyermek érkezését. Első gyerekük, Raddix, 2020 januárjában született meg, béranyától. 

Az Us Weekly című amerikai lap 2022 júliusában egy bennfentesre hivatkozva azt írta, hogy a 2015-ben összeházasodott pár újabb gyermeket tervez, és már béranyákat is megkerestek. Mint írták, „Benji mindig is nagy családot szeretett volna, Cameront pedig nem kellett nagyon győzködni a kislányuk érkezése után”.

Nyitókép: 2015. január 27-én a Los Angeles-i Staples Centerben készített kép Cameron Diaz amerikai színésznőről és férjéről, Benji Madden amerikai zenészről. Fotó: MTI/EPA/Michael Nelson

#Bulvár#cameron diaz#Benji Madden#gyermek#születés#család

Címlapról ajánljuk