Bulvár

Lilu: Semmi sem ér véget negyven felett

rtl.hurtl.hu

2024. március 22. 15:04

Lilu pozitívan éli meg az idő múlását. A Cápák között műsorvezetője elmondta: kemény a fiús anyák élete.

A Joynak adott interjút a Cápák között műsorvezetője, Lilu. A beszélgetést a Story.hu szemlézte. 

Az idő múlásáról pozitívan nyilatkozott: 

 „Semmi sem ér véget negyven felett, sőt én éppen azon izgulok, hogy legyen elég időm mindenre, amit meg akarok csinálni. Azt várom, hogy láthassam, amint Dávid kamaszodik és kis felnőtt kezd lenni, és azt, hogy milyen ember válik belőle. Tudom, hogy annyi történet, sírás és nevetés vár még rám azzal, hogy a fiaim életét nézem. Fiús anyának lenni azért kemény ügy! Ráadásul nem egyszerű feladat egyedüli nőnek lenni sem a családunkban, főleg, hogy a férjem és a fiaim mindhárman erős akaratúak. De közben nyilván mindegyikük rajong értem, az meg azért nem rossz” – fogalmazott Lilu, aki azt is elárulta, hogy negyven felett érzi magát a legjobban a bőrében. Vállalkozásával egy olyan közösséget építettek fel, amiről álmodni sem mert volna korábban. 

Jó példa arra, hogy egy álmot igenis, akár negyvenesként is meg lehet valósítani. Teljesen más töltést ad az, hogy viszonylag későn, negyvenhárom évesen lettem másodjára anya, és Félix a legjobb dolog, ami történhetett velünk. Most, negyven felett van egy óvodás-, és egy tinédzserkorú fiam, ami csodálatos

– mondta a műsorvezető.

Nemrégiben Lilu és a Cápák között producere, Máté Kriszta mondták el, szerintük mitől olyan sikeres az üzleti showműsor:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#anyaság#fiú gyerek#40#életkor

Címlapról ajánljuk