Bulvár

G.w.M: A fiúgyermeknek főnöknek kell lennie. Kötelező!

rtl.hurtl.hu

2024. március 22. 7:12

„Isten áldja meg az összes irigyem! Sas nem kap legyekre, és milliomos vagyok” – ezt is mondta a rapper a Glamour Gálán.

„Életünk eddigi legjobb szakaszában vagyunk. Gyermekáldás van, kicsattanunk a boldogságtól, várakozunk, szóval jó minden” – mondta az nlc.hu.nak G.w.M rapper a Glamour Gálán. 

Kulcsár Edina negyedik – G.w.M-mel közösen a második – gyermekét várja. A 10 hónapos Amara után ezúttal kisfiuk lesz. A rapper megosztotta a lappal gyereknevelésre vonatkozó gondolatait, szerinte egy fiúgyereknek kötelezően főnöknek kell lennie.

„A fiúgyermeknek szerintem bossnak (főnöknek) kell lennie. Kötelező! Vezéregyéniség legyen, nyilván megpróbálom lecsiszolni a kis készségeit, próbálom kimaxolni azt, hogy minél jobb vezető legyen az életben. Mindemellett az érzelmi intelligenciája és az értelmi intelligenciája is legyen rendben. Abszolút nem félek attól, hogy fiúgyermeket kell felnevelnem, mert egyrészt nagyon jó anyukája lesz, aki sok mindent meg tud neki tanítani, amit sok férfi nem. Például kiváló üzletasszony, emellé pedig jön, hogy az apukája egy rapsztár, tehát baj nem lehet!” – fogalmazott.

G.w.M az őket ért támadásokról is vidáman nyilatkozott: „Isten áldja meg az összes irigyem! Sas nem kap legyekre, és milliomos vagyok.” 

Kulcsár Edina gömbölyödő pocakjáról a Blikk közölt képeket a Glamour Gáláról.

#Bulvár#g.w.m#kulcsár edina#gyereknevelés#fiúgyerek#Glamour Gála

Címlapról ajánljuk