Bulvár

„Ekkora őrületre senki sem számított” – Sebestyén Balázs nyári bulijára szinte egy nap alatt elfogytak a jegyek

rtl.hurtl.hu

2024. március 21. 12:03

Július 20-án Sebestyén Balázs DJ Otiként keveri majd a slágereket a Balaton-parton. A bulira szerda délelőtt kezdték el árulni a jegyeket. Egyetlen nap alatt szinte az összes elkelt. Sebestyén Balázs az rtl.hu-nak egyebek közt arról beszélt, mit érez a váratlan siker miatt, és hogyan készül a nyári fellépésére. 

Gondoltad volna, hogy ilyen gyorsan fognak fogyni a jegyek?

Nem gondoltam volna, nem is mertem ekkorát álmodni! Voltak különféle fogadások a készítő stábon belül: valaki májust mondott, valaki három napot, a feleségem Viki pedig arra szavazott, hogy szerinte két nap alatt elfogynak a jegyek. Valószínűleg neki lesz igaza.  

Mit lehet tudni a közelgő buliról?

Lesz pár fellépő, akik a kilencvenes, kétezres években közel álltak hozzám, a mai napig jóban vagyunk, és szívesen elvállalták a fellépést. Rendkívül fontos szerepük lesz a buliban, és nagyon örülök, hogy igent mondtak a felkérésre. Utánuk lesz egy nagyjából egy óra, negyven perces szett, ami szintén a kétezres és kilencvenes évek legnagyobb techno, rave, és dance slágereiből és klubhimnuszaiből fog állni, azokból a klasszikusokból, amikre az én korosztályom nagyokat tudott bulizni. Egy kicsit vissza szeretnénk hozni ezt a hangulatot egy nosztalgikus buli erejéig a Balaton-parton.


Honnan jött a DJ Oti név?

Amikor anno játszottam dalokat a Class FM-en, Vadon Jani ragasztotta rám ezt nevet a harmadik nevemből, az Ottóból. Rengeteg hallgató kérte, hogy csináljunk egy bulit, és most úgy állt össze a csillagzat, hogy meg tudjuk valósítani. Ekkora őrületre azonban senki sem számított!

Mennyire értesz a DJ-zéshez?

Össze tudok keverni két slágert, a rádióban is én keverek, de nem az a célom, hogy éjjeli háromkor a gőzgombóc fesztiválon retroszettben rohangáljak a hónom alatt egy bakelites táskával. A DJ-zés nem hosszútávú terv, és egyáltalán nem szeretnék pályát váltani.


A plakáton látható szettben fogsz megjelenni a DJ-pult mögött?

Szó sincs erről! Ez egyrészt csak poén volt, másrészt át szerettük volna adni a fejpántos, joggingos életérzést. Egyébként mesterséges intelligenciával készítettük el a képet.

Pár hónapja láthatjuk Instagramon, hogy fejest ugrottál a testedzésbe. A nyári bulira készülsz ezzel?  

Dehogy! Nem célom félmeztelenül rohangálni a DJ-pult mögött. Fél éve volt egy életmódváltásom, így a kajára is odafigyelek, és sportolok is. Szabadsúlyos, TRX-es és CrossFit-es edzéseket is csinálok.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#sebestyén balázs#koncert#buli#dj#jegyek#interjú

Címlapról ajánljuk