Bulvár

Kulcsár Edina nyilvánosan reagált egy cigányozó kommentre

rtl.hurtl.hu

2024. március 11. 9:23

Kulcsár Edina azt is elárulta, miért döntöttek úgy párjával, G.w.M-mel, hogy még egy gyereket szeretnének. 

A rapper G.w.M. és a szépségkirálynő Kulcsár Edina második közös gyermeküket várják, előző kapcsolataikból született gyerekeikkel együtt így már hatgyermekes szülők lesznek. Kislányuk, Amara után ezúttal egy kisfiúval bővül a család.

Kulcsár Edina az Instagramon írt arról, hogy vannak, akikből egy ilyen bejelentés is a rosszindulatot hozza elő. A szépségkirálynő azzal kezdte, hogy a bejelentős posztjuk alatt rengeteg gratulációt kaptak, igyekezett mindenkinek egy szívecskével visszajelezni. Így vette észre, hogy vannak emberek, 

akik egy ilyen hír hallatán is tudnak utálkozni és negatív véleményt formálni. Volt pár ilyen, de egyet kiemelnék: »A cigányok már évtizedek óta így szaporodnak…« Legjobb tudomásom szerint én nem vagyok cigány, de ez a kérdés szerintem nemcsak gyermekvállalás tekintetében, hanem minden más témakör tekintetében is totálisan lényegtelen. Szerintem ember és ember van! Faji megkülönböztetés nélkül.

Hozzátette, hogy nem azért vállalnak még egy gyereket, mert ez valami ,,faji előírás”, aminek meg akarnak felelni, hanem azért, mert nagyon szeretik egymást, és nagyon szerettek volna még egy gyereket.

Hatalmas az egymás és a családunk iránti elköteleződésünk, és leírhatatlan a boldogságunk, amiért lehet még egy gyermekünk, és általa még nagyobb lehet a családunk is

– zárta sorait Kulcsár Edina.

„Olyan sok hazugságot olvasok, hogy az eszem megáll” – mondta két évvel ezelőtt Kulcsár Edina a Fókusznak, amikor még friss volt a szakítása Csutival:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#kulcsár edina#g.w.m#várandósság#cigányság#rasszizmus#troll#kommentek

Címlapról ajánljuk