Bulvár

Emma Stone ruhája a legrosszabb pillanatban szakadt szét az Oscar-gálán

rtl.hurtl.hu

2024. március 11. 11:19

A Szegény párák színésznője a második Oscar-díját vette át, Louis Vuitton-ruhája a legrosszabb pillanatban adta meg magát.

Emma Stone a fekete humorú Szegény párák című filmben játszotta Bella Baxter szerepét, a 96. Oscar-gálán pedig a Legjobb színésznőnek járó aranyszobrocskát vette át az alakításáért. Amikor azonban elindult a színpad felé, estélyi ruhájának cipzárja megadta magát.  Stone nemcsak úgy simán viselte a szépséges, de ezek szerint nem igazán luxusminőségű Louis Vuitton ruhát, hanem ő a márka nagykövete is.

Ó, istenem, szerintem tönkrement a ruhám… ez biztosan az I’m Just Ken alatt történt


– mondta a beszédében a színésznő, aki korábban Ryan Gosling produkciója közben bulizott a közönség soraiban, és szerinte akkor történhetett valami a ruhájával.


A Szegény Párák című filmet részben Budapesten forgatták, így Emma Stone és kollégája, Mark Ruffalo több hónapot töltött el hazánkban. A színésznő egy korábbi interjúban áradozott a magyar sült krumpliról.

A gála legszebb ruhakölteményeit galériánkban nézheti végig.

Az rtl.hu szakújságírója, Köves Gábor elárulta a mai Reggeliben, hogy a Legjobb színésznő kategóriában volt az igazi verseny az idei Oscar-gálán, hiszen sokan a Megfojtott virágok című filmben játszó őslakos amerikai színésznőt, Lily Gladstone-t várták győztesnek, de az Oscar-díjat végül Emma Stone kapta meg.

Nyitókép: IMDb

#Bulvár#emma stone#oscar-díj#ruha#baki

Címlapról ajánljuk