Bulvár

Pataky Attila: Vártuk, és magától nem érkezett a baba

rtl.hurtl.hu

2024. március 3. 9:39

Rágörcsölt a zenész a gyerekvállalásra.

Pataky Attila háromszor is megházasodott. Első feleségét, Pap Mártát még a gimnáziumban ismerte meg, aki a rockzenész Gergő nevű fiának édesanyja lett. Második feleségétől, Simon Beátától, szintén született egy fia, Attila Csaba. Két válás után úgy érezte, a házasság nem neki való, és nem kívánt újra megnősülni. Ekkor lépett az életébe Nyikovics Orsolya, idézi a Ripost a Star magazinban megjelent interjút.

Orsi, az énekes harmadik felesége 23 évvel fiatalabb férjénél, ám a korkülönbség sosem okozott problémát a házaspárnak. Szerelmük több mint 15 éve tart, bár gyermekeik nincsenek, boldogan élnek. Pataky elárulta, hogy eleinte halogatták a családalapítást, majd rájöttek, hogy gyermekük nem érkezik természetes módon. Elfogadták ezt a sorsfordulatot, és a szeretetben találták meg boldogságukat.

Pataky Attila, az Edda Művek frontembere, hosszú pályafutása során nem csak a zenében, de magánéletében is számos kihívással nézett szembe. A 72 éves énekes hangsúlyozta, hogy minden az útjának része volt, és a természet törvénye, „az indiai dharma szerint mindenki ott van és akkor, ahol lennie kell”.

Még akkor is, ha sokan próbálták eltéríteni, ő mindig a helyes úton maradt – mondta a magazinnak.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

#Bulvár#pataky attila#gyerekvállalás#párkapcsolat#családtervezés

Címlapról ajánljuk