Bulvár

Csodaszép az 52 éves Thalía, a szappanoperák királynője

rtl.hurtl.hu

2024. március 2. 5:58

Thalía sikeres színész, üzletasszony és énekes. Boldog házasságban él Tommy Mottola üzletemberrel, akivel két gyermekük született. 

Ariadna Thalía Sodi Miranda, művésznevén Thalía az Egyesült Államokban élő többszörös díjnyertes mexikói énekes és színésznő. Az 1990-es években készített tévéfilmsorozatai és latin pop műfajú albumai miatt vált nemzetközileg népszerűvé, a magyar nézők pedig leginkább a Rosalinda című szappanoperából ismerhetik. Több mint 50 millió albumot adott el világszerte, az egyik lemeze elérte a gyémánt minősítést is.

Thalía az első mexikói énekesnő, aki csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, ráadásul elnyerte a Telenovellák királynője és a Szépség császárnője jelzőket is.


A színésznő mindig is óriási rajongója volt az 1950-es évek szexszimbólumának, Marilyn Monroe-nak, így férjétől az egyik karácsonyra megkapta a legendás színésznő egyik táskáját, benne a személyes tárgyaival.

Karácsonyra kaptam Tommytól a táskát, amit Marilyn Monroe használt, ráadásul a saját fésűjét, a vörös rúzsát és a púderét is megtaláltam benne. Rajongóként hatalmas megtiszteltetés ez számomra

– írta a közösségi oldalára Thalía, aki egy interjúban elárulta, kifejezetten büszke arra, hogy latinnak született, és mivel diszlexiával küzd, a szakmája miatt úgy érezte, mindenki elől el kell titkolnia nehézségét. 


Férje, az említett Tommy Mottola a Casablanca Records társtulajdonosa, amely az Universal Music Group tagja. Csaknem 15 éven keresztül a Sony Music zenei kiadó igazgatója volt, illetve a Columbia Records nagyobb részvényese. 2006-ban házasodtak össze. Két gyermekük született, 2007-ben Sabrina Sakaë, 2011-ben pedig egy fiú, Matthew Alejandro.

#Bulvár#thalía#tommy mottola#rosalinda

Címlapról ajánljuk