Bulvár

„Gazdag pasi fizeti az utakat?!” – Erdélyi Mónika elmagyarázta, miből telik nekik évi 8 utazásra

rtl.hurtl.hu

2024. február 29. 14:18

Erdélyi Mónika kiosztotta azokat, akik életvitelükön hüledeztek. A médiaszemélyiség spórol, tételesen elmondta, hogy mivel mennyit. Még a haját is saját magának festi. 

Csaknem félórás videóval jelentkezett YouTube-csatornáján Erdélyi Mónika, aki arra a nézői kérdésre igyekezett válaszolni, miből tudnak lányával külföldi utazásokat finanszírozni – nemrég Spanyolországban és New Yorkban is jártak. A videót a 24.hu szemlézte.

Az újságok írnak összevissza, hogy gazdag pasi meg nem tudom, ki fizeti az utakat. Hogy gazdag pasi fizeti-e, azt a továbbiakban sem szeretném megosztani a nyilvánossággal. De: ezeket az utakat mi saját zsebből is ki tudjuk fizetni – vagy pont abból is fizettük.

Erdélyi Mónika elmagyarázta, mivel tud spórolni: például kapszulás kávét és tejport sem fogyaszt, ezzel állítása szerint 142 ezer forintot spórol, ami már „London-Párizs oda-vissza”,

Nem csúcsidőben repül a nagyvárosokba, nem jár fodrászhoz, magának festi a haját, a festéket is akciósan veszi, 6-7 éve nem dohányzik, nem iszik alkoholt. Sminklemosót sem vásárol drágán, helyette babapopsi-törlőt, ugyanis emlékei szerint aktív tévés időszakában is azzal törölték le róla a sminket.

Nagyon takarékos vagyok, elnézést mindenkitől, aki azt mondja, mindenről azért már nem kell lemondani… nem is, az évi nyolc utazásról mi nem mondunk le. Más dolgokról igen

– magyarázta.

Erdélyi Mónika és lánya, Molli igazi YouTube-sztárokká váltak, titkukról így beszélt a médiaszemélyiség:


Nyitókép: Erdélyi Mónika / YouTube

#Bulvár#erdélyi mónika#utazás#spórolás#kávé

Címlapról ajánljuk