Bulvár

Békülés: Király Viktor felesége visszaköltözött közös kisfiukkal az énekeshez

rtl.hurtl.hu

2024. február 28. 5:48

Másfél évébe telt mire visszakapta családját.

Sikerült megmenteni a házasságát Király Viktornak és feleségének, Király-Virág Anitának, értesült a Blikk.

A lap információi szerint újra egy párt alkotnak, és az énekes felesége a kisfiával együtt visszaköltözött a családi házba. Mint írják, az énekesnek másfél évébe telt mire visszakapta családját és a feleségével sikerült túljutniuk a mélyponton. 

„Néhány hete már újra együtt élnek, amitől Viktor nagyon boldog, teljesen kicserélték őt. Megérte ennyit küzdeniük a házasságukért, mert most úgy tűnik, sikerült nekik rendbe hozniuk mindent. Voltak pillanatok, amikor már a környezetük is lemondott arról, hogy újra egy család lehetnek, de Viktor sosem adta fel, végig kitartóan küzdött a családjáért, aminek meg is lett az eredménye” – mesélte a Blikk informátora.

Több oka van, hogy miért nem húztam el melegebb éghajlatra – mondta Király Viktor énekes nemrég a Reggeliben. Úgy érzi, tavaly nem jó irányba indult el, ezért az idei évet az új évi fogalmai betartásával kezdte. Újra bokszol, figyelmet fordít az énidőre és próbál tudatos lenni. Ennek része az is, hogy most elszánta magát arra, hogy elmegy egy sérvműtétre – a sérv már az éneklésben is zavarta. Elmesélte azt is, mi a helyzet az új dalokkal és a forgatásokkal is. 


Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#király viktor#király-virág anita#békülés#visszaköltözés#énekes

Címlapról ajánljuk