Bulvár

Vádat emeltek Béres Anett teaszeánsza ügyében

rtl.hurtl.hu

2024. február 26. 15:28

Béres Anett és Sáfrány Emese is az elterelést választotta, míg a teaszeánszos nő ellen vádat emeltek.

Vádat emelt az ügyészség annak a teaszeánsznak az ügyében egy 38 éves szentendrei nővel szemben, amelyben az egyik résztvevő, Béres Anett kis híján meghalt, életveszélyes állapotban, törött csontokkal találták meg – írja a Naphire.hu.

Béres mellett egy másik híresség, Sáfrány Emese is részt vett az ayahuasca teaszeánszon.

A Naphire.hu a vádiratra hivatkozva azt írja, hogy a szentendrei nő hosszabb időt töltött Dél-Amerikában, ahol megismerkedett egy olyan szertartással, amely tudatmódosító főzet fogyasztása köré épült fel. 2022-ben tért haza Magyarországra, azzal a céllal, hogy az ayahuasca főzetet alkalmazva „gyógyító szeánszokat” fog tartani ellenszolgáltatás fejében.

Ebbe futott bele Béres Anett és Sáfrány Emese is. A szeánsz estéjéről azt írta az ügyészség, hogy „a vádlott legalább négy személy részvételével végzett ún. teaszeánszot, melynek során az egyiküknél olyan mértékben elhatalmasodtak a látomások, hogy gyalogosan menekült el a helyszínről”.

Az ügyészség azt is közölte a lappal, hogy a nő lakhelyén és a szeánsz helyszínén is találtak kábítószernek, illetve új pszichoaktív anyagnak minősülő anyagokat. A nőt az ügyészség a kábítószer-birtoklás, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével, valamint kuruzslás vétségével vádolja. Béres és Sáfrány esetében feltételes ügyészi felfüggesztés történt úgynevezett elterelés céljából.

Béres Anett nemrég elmondta, hogy van most:


Sáfrány Emese is beszélt a teaszeánszról:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#béres anett#sáfrány emese#ayahuasca teaszeánsz#vádemelés#rendőrség#teaszeánsz

Címlapról ajánljuk