Bulvár

Kökény Attila megcsalta feleségét, és azt is bevallotta, hogyan tette

rtl.hurtl.hu

2024. február 24. 19:25

Kökény Attila 26 éven át tartó házasságában voltak hullámvölgyek. Az énekes most bevallotta, hogy megcsalta a feleségét, és azt is elmesélte, miként bukott le.

Elképesztő dolgokat árult el Kökény Attila a 26 éve tartó házasságáról Hajdú Péter Beköltözve című műsorában, amit a Blikk szemlézett. Az énekes bevallotta, hogy megcsalta a feleségét, és azt is elmesélte, miként bukott le.

Sokat éjszakáztam, csavarogtam, ezekből adódtak veszekedések. Kimaradoztam, reggel jártam haza, és ez nem tetszett. Olyan is volt, hogy összepakoltam, és elköltöztem néhány napra

– mondta 48 éves énekes.

Hozzátette, az ivás szült még sok vitát közöttük, de mint fogalmazott, „a pénzen vagy bármilyen anyagi természetű dolgon soha nem veszekedtünk”. Azt mondja, a házassága erősebb, mint valaha, azonban jó néhány próbát ki kellett állniuk a feleségével, Arankával.

Ha a feleségemnek kipakoltam volna az összes bűnömet, egyáltalán nem biztos, hogy mi még együtt lennénk. Mindenkinek van olyan tette, amit nem visz haza

– mesélte. Kökény Attila azt is megemlítette, hogy nem volt a hűség mintaképe, és azt is elmondta, hogyan derült fény az egyik félrelépésére.

A benzinkúton el akart ütni a nő, így derült ki. De szerencsére meg tudtuk beszélni, és kikecmeregtünk a dologból

– árulta el az énekes. Kökény Attila pár éve közösen forgatott klipet fiával, erről akkor a Reggeliben beszéltek:


Nyitókép: Szigetváry Zsolt / MTI

 

#Bulvár#kökény attila#megcsalás#hűtlenség#feleség#bevallotta

Címlapról ajánljuk