Bulvár

Trokán Nóra egyre többet mutat meg eddig nem látott férjéből

rtl.hurtl.hu

2024. február 23. 4:03

Az igazán szemfüles Trokán Nóra-rajongók nemrég egy romantikus vízparti fotóval találkozhattak a The Voice coachának közösségi oldalán. Mit lehet eddig tudni Trokán Nóra férjéről?

Trokán Nóra keveset árul el magánéletéről, miután szüleinek válását egy ország követhette végig. Édesapja, a Szomszédokból jól ismert Trokán Péter, édesanyja  Papadimitriu Athina és nővére, Trokán Anna is színészek.Korábbi ismert párjával, Vecsei H. Miklóssal 2017-ben szakítottak ötéves kapcsolat után. 

A színésznő 2019 óta látható az RTL képernyőjén, A Tanár című sorozatban alakította Lillát, akinél a  sorozat befejező részében megindult a szülés, miközben diákjaival a szertárban rekedtek. Az utolsó forgatási napot együtt izgulhatta végig az rtl.hu a stábbal:


A színésznő életében nagy változást hozott az életében 2022: ekkor ért véget A Tanár, valamint utoljára mutatták be az akkor 10 éves Pilvaker-produkciót is, amelynek oszlopos tagja volt. Ám az elengedés mellett valami újat is tartogatott ez az év: augusztus 20-án titokban házasodott össze párjával, akinek kilétéről azóta sem osztott meg semmit a nyilvánossággal.

2022.08.20. ♾👰🏽‍♀️🤍🤵🏽‍♂️

– írta fotójuk mellé Trokán Nóra közösségi oldalán. A lovas tematikájú esküvői fotózáson egy hosszú hajú fiatalember látható, de csak hátulról. A gratulációk mellett sokan viccesen odaírták, hogy a színésznő valójában Brad Pitt-tel kötötte össze életét. 


A rajongóknak sokáig kellett várniuk a következő fotóra, amit Trokán Nóra házassága kapcsán osztott meg nemrégiben.

Azt mondják, ma van a házasság napja ❤️

–  írta a képhez, amin már jól látszik, hogy a színésznő egy igazi szőke herceghez ment hozzá. A vízparti fotón Trokán Nóra hátulról öleli szerelmét, akinek már a profiljából is láthatunk valamennyit. A The Voice coachától egyelőre valószínűleg nem fogunk sokkal többet megtudni a fiatalemberről, ám a szivecskék arról árulkodhatnak, hogy házasságuk töretlen boldogságban telik.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#trokán nóra#trokán nóra férje#The Voice#esküvő#család#szerelem

Címlapról ajánljuk