Bulvár

Sebestyén Balázs Szoboszlairól: A Dominikot én nagyon kedvelem, ő nem kedvel engem

rtl.hurtl.hu

2024. február 22. 6:49

A műsorvezető azt is elmondta, szerinte miért nem szereti őt Szoboszlai Dominik, a Liverpool sztárcsatárja.

A Balázsék szerda reggeli adásában Sebestyén Balázs meglepő kijelentést tett Szoboszlai Dominikról. A Liverpool játékosa azért került szóba, mert az idei farsangon több fiúgyermek is Szoboszlai Dominiknak öltözött, írja a 24.hu.

A műsorvezető ennek kapcsán kifejtette:

A Dominikot én nagyon kedvelem, ő nem kedvel engem. A magyar futballról nem vagyok túl jó véleménnyel, és most ugye nagyon jó, de én 15 éve ekézem a magyar futballt, ami most végre esetleg jó lesz az EB-n. De nem volt azért mindig ilyen jó, már akkor ekéztem a futballt, amikor Dominik még nem a Liverpoolban játszott. De ez neki rosszul esett

– idézi Sebestyént a portál.

A műsorvezető magyarázatképpen így folytatta: „Egyszer kértek tőle autogramot, egy ismerős elvitte, hogy írja már alá a Balázsnak ezt, mert hogy a fia focirajongó, meg minden, és akkor 

mondta a Dominik, hogy nem. Rendesebben kellett volna beszélni. Nem írta alá, de én értem, hogy ez nekem szólt.

– idézte fel a Sebestyén, aki amúgy jó dolognak tartja, hogy egy magyar futballista ismét ikonná tudott válni, és példaképként gondolnak rá a gyerekek.

Balázs gyakran vicces megszólalásai vagy határozott kijelentései miatt kerül a címlapokra, aminek nem mindig örül. A műsorvezető élete meghatározó pillanatait idézte fel az rtl.hu kamerája előtt, így szó esett az első igazán nagy szakmai kihívásáról, az első gondolatairól az apasággal kapcsolatban és a legsúlyosabb konteóról is, amit elhitt:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#sebestyén balázs#szoboszlai dominik#farsang#foci#futball#liverpool#Balázsék

Címlapról ajánljuk