Bulvár

Csuti G.w.M-ről: Márkkal az elején egy-két dolgot le kellett egyeztetni, cigánypolitika, magyarpolitika, mi fér bele, mi nem fér bele

rtl.hurtl.hu

2024. február 22. 7:34

Csuti Hajdú Péter műsorában azt is elárulta, hogy évente kétszer rakat botoxot az arcába.

Szemkörnyék meg homlok, egy évben kétszer

– válaszolt arra a kérdésre Szabó András Csuti üzletember, hogy hova rakat botoxot. Csuti Hajdú Péter Beköltözve című műsorában volt ismét vendég, a beszélgetésből Hajdú az Instagramon tett ki egy részletet. A műsorvezető elárulta, ő a szemhéját csináltatta meg, de botoxot sosem használt.


A beszélgetésben, amit a Bors idézett, arról is szó esett, milyen a kapcsolata Edinával és új párjával, G.w.M rapperrel, milyen határokat szabtak az exfeleséggel közös gyerekek nevelésében. Csuti azt mondta, úgy érezte, előre tisztáznia kell a gyereknevelési módszereket, hogy mi fér bele, és mi nem, amikor Edinával közös gyerekei G.w.M-éknél időznek.

Nem látok rá semmi okot, hogy nekünk a Márkkal vagy az Edinával beszélnünk kellene. A Márkkal nekünk az elején egy-két dolgot le kellett egyeztetni: cigánypolitika, magyarpolitika, mi fér bele, mi nem fér bele

– fogalmazott.

Arról is beszéltek, hogy a szakítás után Csuti hogyan viszonyulhat Edinához. Csuti azt állította, G.w.M számára kérdéses volt, hogy „a roma ember asszonya mennyire beszélhet más férfiakkal”.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#hajdú péter#szabó andrás csuti#csuti#botox#g.w.m#kulcsár edina#család#válás#gyereknevelés#apaság

Címlapról ajánljuk