Bulvár

Újra együtt van Dudás Miki és Szigligeti Ivett, közös családi képet posztoltak

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 12:10

Dudás Miki és Szigligeti Ivett közös családi fényképpel mutatta, hogy újra egy párt alkotnak. 

Újra egy párt alkot Dudás Miki és Szigligeti Ivett írta a Blikk. Dudás Miki már januárban azt nyilatkozta, hogy „minden rendben köztünk a feleségemmel, szeretjük egymást, és szorosabb a kötelék, mint valaha”, ezt most megerősítették azzal, hogy közös családi képet posztoltak az Instagramra.


Tavaly januárban Szigligeti Ivett még arról beszélt a Reggeliben, hogy nem került válságba a kapcsolata Dudás Mikivel, miután TikTok-videójából arra következtettek a kommentelők, hogy párja, Dudás Miki nem él vele és két gyermekükkel. Akkor azt mondta, hogy nincs válságba a kapcsolatuk, és bár az igaz, hogy voltak nézeteltérések, de semmi komoly dologról nincs szó, együtt élnek és szeretik egymást.


Augusztusban pedig már arról számolt be, hogy saját otthonukba költöztek:


Dudás Miki aztán szeptemberben az Instagram-oldalán jelentette be, hogy kilenc év után elválnak az útjaik Szigligeti Ivett-tel. A Blikk akkori információi szerint Szigligeti Ivett volt az, aki két gyermekével elköltözött a közös otthonból a szüleihez, a világbajnok kajakos pedig akkor arról beszélt, szeretné visszakapni családját, és ezért harcol.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#dudás miki#szigligeti ivett#pár#család#gyerek

Címlapról ajánljuk