Bulvár

Kate Winslet: Úgy éreztem, meg kell felelnem egy bizonyos női ideálnak

rtl.hurtl.hu

2024. február 13. 16:16

Kate Winslet Oscar-díjas színésznő a népszerűség árnyoldaláról mesélt.

Winslet nemrég elárulta, hogy a karrierje kezdetén a producerek nem voltak elégedettek a testalkatával, és meg is mondták neki, hogy csak „kövér lányos” szerepeket játszhat el. Ügynökét gyakran felhívták, és a súlya felől érdeklődtek.

A színésznő most a Porter magazinnak adott interjújában mesélt kendőzetlenül a Titanic című film idejéről, amikor még csak a húszas évei elején járt, és egy csapásra az egész világ megismerte a nevét.

Úgy éreztem, meg kell felelnem egy bizonyos női ideálnak, és mivel akkoriban még inkább jelentős volt a média hatása, az életem meglehetősen frusztráló lett. A hírnév borzasztó dolog

– mondta a színésznő, akinek akkora traumát okozott a hirtelen jött rivaldafény, hogy a kultikus film után csak kisebb szerepeket vállalt el. Az évtizedek alatt azonban már hozzászokott a népszerűség árnyoldalához.

A hírnév már nem teher többé számomra, hiszen a Titanic a mai napig óriási örömet okoz az közönségnek. Már csak akkor érzem úgy, hogy bujkálnom kell, ha egy hajó fedélzetén vagyok.

A színésznőt legközelebb a Fertőzés című thrillerben láthatják, vasárnap 01.35-kor az RTL HÁRMON.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#kate winslet#hírnév#titanic#RTL Három

Címlapról ajánljuk